Verhuur

Gedurende heel het jaar door is het mogelijk om paarden te huren voor trainingen/wedstrijden.

Al onze paarden voor de verhuur zijn veilige, ervaren paarden met wedstrijdervaring.

 

foto: Jonas Smekens met Chocolate

 

Verkoop

Alhoewel dit oorspronkelijk niet het hoofddoel was van onze zaak, kregen we alsmaar meer de vraag naar het zoeken/ verkopen naar het juiste paard/ pony voor de ruiter.

Dit is echt een passie geworden om op zoek te gaan naar het ideale paard/ pony voor jou of jouw zoon-dochter.

Dit zowel voor horseball, maar zeker ook voor andere disciplines!

 

Enkele ervaringen:

Ik was zeer tevreden over de samenwerking met Goldsmithstables, aangezien alles zeer vlot verlopen is! Ik kreeg de genoeg tijd om het paard te testen en te leren kennen.

Ook weet ik dat ik steeds op hun kan rekenen indien ik nood zou hebben aan verdere begeleiding. Vriendelijk en behulpzaam!

Zeker een aanrader! (Mies De Batselier - eigenaar van Peach Daiquiri)

 

Mijn zoektocht naar een nieuw Horseball paard bracht mij tot bij Natasha. Zij vond voor mij een perfecte match , Sissi. Super gelukkig met haar, nog geen dag spijt van mijn aankoop. Ik kon rekenen op de juiste expertise en nam zeer goed in achting wat ik juist nodig had. (Antje Verhaegen - Sissi Du Rheu)

Ik reed al verschillende keren met Bamroa om Natasha te onltasten.

Wij waren oorspronkelijk geen match omdat Bamroa zich niet gemakkelijk laat rijden en haar eigen willetje heeft. Toch werd ik er zo verliefd op.

Natasha hielp me haar begrijpen waardoor we een echte een klik kregen. Bamroa kent haar werk op het horseballveld perfect en helpt mij zo mijn niveau te verbeteren. Super tevreden en verliefd op mijn meisje!

(Jessica De Schoenmacker - Bamroa)

Horseball.....een mooie maar toch wel uitdagende sport, spanning ten top en zeker voor de ouders van jonge spelers. Als ouder wil je toch dat jouw kind op een goede pony kan rijden. Een pony waar uw kind zich niet mee gaat verongelukken, snel maar betrouwbaar is en waar ze plezier aan hebben. Een pony op maat van uw kind. Dankzij Natasha vonden wij zo onze kleine prins Ralphje. Een zoektocht die voor ons heel gemakkelijk was omdat we super begeleiding kregen door Natasha. Zij staat er op om de beste match te zoeken, een pony die past bij het karakter, temperament en rijvaardigheden van uw kind! Ik kreeg niet zomaar de eerste de beste pony aangeboden, Vic mocht er meerdere testen en samen evalueerden we welke pony best bij hem paste. Ook na de aankoop konden we rekenen op top begeleiding, zowel dressuurmatig als horseball gericht.

(Els Heyvaert - Mama van Vic Coppens - Ralph)

 

J’ai contacté Natasha pour me trouver un cheval, elle m’a alors aidée et j’en suis absolument ravie, tout se passe très bien avec lui, je ne regrette en aucun cas mon choix! C’est vraiment un très bon cheval!

(Aliénor Robert - Questor)